MM Gold Makadámdió olaj 110 ml
MM Gold Makadámdió olaj 110 ml
5 star rating értékelés
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség: db

Részletek

Kiszerelés:110ml

Használati javaslat

Makadámdió olaj bemutatása

A makadámdió (Macadamia ternifolia) Ausztráliában élő csonthéjas termésű fa, melynek termésének belseje tápláló olajokban rendkívül gazdag. Telítetlen zsírsav tartalma még az extra szűz olívaolajénál is magasabb. Az olaj mintegy 80%-át két telítetlen zsírsav, illetve ezek észtere adja: az olajsav és a palmitoleinsav. Mindkettő alkotórésze a bőrünk védelmében fontos szerepet betöltő faggyúnak.

Az általunk kínált makadámdió-olaj finomítatlan, így kellemes édes-diós aromája van. Színe halványsárga. Különösen kedvező tulajdonsága, hogy az avasodásnak jól ellenáll, így finomítás nélkül is akár évekig megőrzi minőségét.

Makadámdió olaj használata

A makadámdió olaj kiváló bőrtápláló, bőrpuhító tulajdonságú: önmagában vagy natúr kozmetikai krémekbe, szappanokba téve alkalmazható. Lassítja a bőr öregedési folyamatait, fürdéshez fürdőolajként adagolható, illetve masszázsolajként is nagyszerűen alkalmazható. Ajánljuk smink eltávolítására érzékeny bőrűeknek és várandósok, kisbabák bőrének ápolására. Száraz, töredező hajvégekre vagy hajpakolásnak is használhatja.

Bőrtápláló tulajdonsága mellett gyulladáscsökkentő, bőrvörösség mérséklő hatása is van. Éppen ezért eredményesen használható horzsolások gyógyulásának felgyorsítására, és terhességi csíkok eltüntetésére. Napozószerek és dekorkozmetikumok összetevőjeként is ismert.


Makadámdió olaj száraz bőr érzékeny bőr terhességi csík bőrápoló olaj
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Elfelejtette jelszavát?
Az Ön kosarában 0 termék található.
0