4

A szex elégedettség

Ha élvezi a kielégítő szexuális életet, jó társaságban vagy: az Ír párok egy nemrégiben végzett felmérése azt mutatja, hogy a nők 41 százaléka, függetlenül a Szexuális irányultságuktól, nagyon elégedettek a szexuális életükkel és ez több, mint a 30 a férfiak százaléka, akik arról számoltak be, hogy nem lehetnek boldogabbak, ha leesnek és piszkosak. Míg maga a felmérés, amelyet az Irish Times készített, nem ásott bele a válaszadók szexuális elégedettségének miért néhány más eredménye rávilágít arra, hogy mi lehet a tettes.

Például, 62 a férfiak százaléka arról számolt be, hogy magasabb nemi vágy van, mint partnereik, míg csak 35 a nők százaléka érezte, hogy partnerük szexuális meghajtói meghaladják a sajátjukat. Figyelembe véve ezt 68 a férfiak százaléka azt mondta, hogy nagyon szeretik a szexet, azt gondoljuk, hogy egyszerűen nem kapnak eleget ismeretlenek a partnereik számára. Íme néhány más érdekes megállapítás a felmérésből a nők úgy vélik, hogy az intimitás legfontosabb eleme a bizalom, amelyet szorosan követ a kívánt érzés és a jó kommunikáció.

Kielégítő nemi élet

1A férfiak megosztottabbak a kérdésben, gyakrabban válaszolnak “más  ra, mint bármely más válasz, amelyet a kívánt érzés követ. Szinte minden nő, 92 százaléka számolt be, hogy a testi közelséget nélkül mész végig az úton, míg 88 százalék, Ha tetszik, az kielégítő nemi élet, te vagy a jó társaság: Egy friss felmérés Ír párok azt mutatja, hogy 41% – a nő, nem számít, hogy a szexuális irányultság, nagyon elégedettek a szexuális életükkel ez több mint 30% – a férfi, aki jelentette, hogy ők nem is lehetne boldogabb, ha piszkos. Míg maga a felmérés, amelyet az Irish Times készített, nem ásott bele a válaszadók szexuális elégedettségének miért, néhány más eredménye rávilágít arra, hogy mi lehet a tettes.

Például, 62 a férfiak százaléka arról számolt be, hogy magasabb nemi vágy van, mint partnereik, míg csak 35 a nők százaléka érezte, hogy partnerük szexuális meghajtói meghaladják a sajátjukat. Figyelembe véve ezt 68 a férfiak százaléka azt mondta, hogy nagyon szeretik a szexet, azt gondoljuk, hogy egyszerűen nem kapnak eleget ismeretlenek a partnereik számára Íme néhány más érdekes megállapítás a felmérésből.

A nők úgy vélik, hogy az intimitás legfontosabb eleme a bizalom, amelyet szorosan követ a kívánt érzés és a jó kommunikáció. A férfiak megosztottabbak a kérdésben, gyakrabban válaszolnak más ra, mint bármely más válasz, amelyet a kívánt érzés követ. Szinte minden nő, 92 százalék, számolt be, hogy fizikailag szeretetteljes anélkül, hogy egészen, míg 88 százaléka a férfiak azt mondta, hogy ennivaló sans szex. Csak 4 a nők százaléka elismerte, hogy nem monogám. A férfiak 9 százaléka azonban beismerte, hogy lefeküdt valakivel.

Több szex, több boldogság

2Nos, amikor az Ír szemek mosolyognak,tudjuk, miért. Szeretnénk látni egy hasonló tanulmány eredményeit az amerikai párok körében. Több szex nagyobb boldogság? Egy friss Carnegie Mellon jelentés szerint nem. Ez azt mutatta, hogy amikor a párok megduplázták szexuális gyakoriságukat, kevesebb boldogságról, csökkent szexuális elégedettségről és csökkent jólétről számoltak be. Milyen furcsa. Korábbi kutatások azt mutatják, hogy a szex növeli a boldogságot, és hogy több szex növeli azt. Egy 16 000 amerikai felnőtt felmérésében a svéd viselkedési közgazdászok azt találták, hogy a Szexuális gyakoriság megnégyszerezése havonta egyszer hetente egyszer növelte a boldogságot, mint egy extra $50,000 a bankban.

A Princeton viselkedési közgazdászai 1000 nőt kérdeztek meg arról,hogy az élet mely tevékenységei tették őket legboldogabbnak. Az első helyen rangsorolták a szexet. A Texasi Egyetem pszichológusai 442 férfit és nőt kérdeztek meg arról, miért szexelnek. A legfontosabb ok: “öröm.”
Akkor miért különbözik a legutóbbi jelentés a korábbi tanulmányoktól? Egyszerű: ahelyett, hogy általános kérdéseket tennének fel a Szexuális gyakorisággal és boldogsággal kapcsolatban, a Carnegie Mellon kutatói valójában arra utasították a párokat, hogy növeljék szexuális gyakoriságukat.

Mennyi szexet akartak

3Menj haza, és kétszer annyi szex . Az alanyok 64 önkéntes, házas, heteroszexuális párok voltak, akik már legalább havonta egyszer szeretkeztek. A Pittsburgh-i Egyetem kutatói általában a boldogságukat, a Szexuális gyakoriságukat és a szeretkezésükkel kapcsolatos érzéseiket vizsgálták. A kutatók ezután azt mondták a csoport felének, hogy a szokásos módon éljék életüket, de arra kérték a másik felet, hogy duplázzák meg Szexuális gyakoriságukat. Ha havonta kétszer szeretkeztek, négyszer kérték őket, stb. A résztvevők egy rövid napi online felmérést is készítettek a nemükről és boldogságukról.

A csoport, amely úgy élte az életét, mint mindig, ugyanolyan boldog maradt, mint amilyen volt, de a gyakoribb szexcsoport meglepte a kutatókat azzal, hogy kevesebb boldogságot és erotikus elégedettséget jelentett.Sajnos a Carnegie Mellon kutatói meglepően naivak voltak: a Szexuális frekvenciát az erotikus minőséggel hasonlították össze. A baj azonnal megkezdődött. Csak néhány a párok kérték, hogy megduplázza a frekvencia valóban így. Átlagosan, a többszexes csoport csak 40 százalékkal növelte. Kiderült, hogy az embereknek világos elképzeléseik vannak arról, hogy mennyi szexet szeretnéneka résztvevők fellázadtak a kutatók utasításai ellen, hogy megduplázzák gyakoriságukat.

A valóság az, hogy a legtöbb pár esetében a Szexuális gyakoriság a kiterjesztett—és gyakran kihívást jelentőtárgyalások eredménye. Az új szerelmesek nem tudják távol tartani egymástól a kezüket. De hat hónaptól két évig tart a forró-nehéz időszak, és a hosszú távú párok túlnyomó többségének meg kell küzdenie a vágykülönbségekkel. Az egyik partner szinte mindig többet akar szex, mint a másik, ami jelentős viszályt okozhat. Az eltérő vágy a vezető oka annak, párok szexterapeutákkal konzultálnak és ez jó forgalmat vezet az oldalamra.