4

Elhatározás, hogy jó legyen a szívednek

A vezető kardiológus szerint a kedvenc állásfoglalások az egészségével kapcsolatosak. A súlycsökkenés, a jobb étrend, a több gyakorlat néhány nemes törekvés. A legtöbb ember számára azonban ezek a nagy januári gesztusok márciusban véget érnek egy nem használt tornaterem tagsággal. De ez nem kell, hogy legyen a helyzet, mivel néhány csíp a döntést, hogy fektessenek be a saját egészségügyi fizethet divíziók egész évben, sőt hosszabb. Nézzük meg most öt állásfoglalást, hogy jó legyen a szívednek:összpontosítson a tevékenységre, nem csak a testmozgásra.

A legtöbb ember úgy véli, hogy az egyetlen módja annak, hogy segítsen a szívnek, ha kardiót csinál egy edzőteremben. Az igazság az, hogy a szív bizonyos előnyökkel jár, ha a pulzusszám csak 20-30% – kal növekszik az alapvonal felett. A nap folyamán kis aktivitási törések segítik a szívet, még akkor is, ha nem tartja fenn a tevékenységet 20-30 percig egyenesen.

A diéta valószínűleg segít a fogyásban

1A kerékpározás, a futás, az úszás és a gyors gyaloglás nagyszerű gyakorlatok. Ha nem tudja ezeket megtenni, akkor a kis változások, például a parkolóhely túlsó végén történő parkolás vagy a lift helyett a lépcsőn történő munkavégzés csodákat fog tenni a szíved számára. Nagy esély van arra, hogy ezeket a dolgokat még mindig megteszi, amikor a következő újévi állásfoglalások megjelennek. Jobb élelmiszer-választás

Gyakran az emberek megkérdezik a kardiológust, hogy melyik étrend a legjobb. Az igazság az, hogy minden diéta valószínűleg segít a fogyásban rövid távon, mert az összes étrend nagyobb figyelmet fordít arra, amit eszel. A legtöbb étrend nem segít abban, hogy hosszú távon tartsa a súlyt, mert az étkezési szokások szélsőséges változásai nem fenntarthatók. A jó hír az, hogy ha olyan étrendet keres, amely segít a szívedben, akkor a győzelem az út, nem pedig a cél. Ha úgy dönt, hogy enni nem burgonya zöldség, több gyümölcs, kevesebb sertés, marha, bárány, és ragaszkodni fog a terv egész évben, akkor segít a szíved akkor is, ha a derékvonal soha nem változik.

Fontolja meg, hogy milyen érintési pontra van szüksége orvosával. Ebben az időszakban a high-tech gyógyszer, akkor nem kell, hogy az orvos, amilyen gyakran csak lehetséges. A legtöbb egészséges ember számára az éves fizikális vizsgálat nem követelmény; azonban van egy érték, amelyet be kell jelentkeznie orvosával. Győződjön meg róla, hogy naprakész a megelőző ellátás intézkedések, mint egy a nem, életkor és az egészségügyi történelem. Is, ellenőrizze, hogy szed-e a megfelelő gyógyszereket, és vizsgálja felül a zsémbes tünetek.

A rendkívüli stressz vagy érzelmi szorongás szívinfarktust válthat ki

2Mindez hosszú utat vehet igénybe, hogy megvédje Önt a szívbetegség legrosszabb következményeitől. Döntse el, hogy ellenőrizze az online betegportált, ha orvosa kínál egyet, küldjön e-mailt, vagy ütemezzen egy telefonhívást, hogy találkozót kezdeményezzen.

Stressz kevesebb. Az évek során több tanulmány kimutatta, hogy a szélsőséges stressz vagy az érzelmi szorongás szívrohamot válthat ki ugyanúgy, mint a szélsőséges testmozgás. Ez kiválthatja a repülés vagy harc választ, amely túlfeszültség az adrenalin, hogy a szív szivattyú gyorsabb és nehezebb ugyanúgy, mint az erőteljes gyakorlatokat. Sebezhető betegeknél az adrenalin túlfeszültség stimulálhatja a vérrög képződését a szív egyik artériájában, így szívrohamot okozhat.

Próbálja izolálása egy ravaszt, és úgy dönt, hogy a stressz kevésbé ezen a területen, mint például ha a gyerekek a forrása a stressz, akkor úgy dönt, hogy kiabálni kevesebb, ha a munka kiváltó majd összpontosítani források terhelik a munkát, és próbálja enyhíteni őket. Kezelje a stressz csökkentése, mint a recept a szív, és kérjen segítséget.

Elhatározta, hogy kedves a szívéhez

3Légy kedves. Kiválasztása, hogy kedves egy egyszerű változás, amely nem igényel költség és minimális erőfeszítést, így elhatározás, hogy kedves legyen a szíved azáltal, hogy kedves. A hormonpótló terápia korlátozása: a hormonpótló terápia enyhíthet néhány, a menopauza során fellépő tünetet, például hőhullámokat és hüvelyszárazságot. A gyógyszerek megfelelő mennyiségű ösztrogént és egyéb hormonokat adnak a nőknek. De a hormonpótló terápiával kapcsolatos tanulmányok azt találták, hogy ez is növelheti a nők esélyét a stroke vagy a szívroham kialakulására. “Nem javasoljuk, hogy a nők szívbetegségek megelőzésére vegyék be” – magyarázza Dr. Moghbeli. Lehet, azonban, még mindig ésszerű használni, mint egy rövid távú módszer a menopauza tüneteinek kezelésére. (Ellenálltam bármilyen hormonpótló terápiának.

És mi van önökkel. A dohányzási szokás rugdosása: a dohányzás növeli a szívbetegség kockázatát, függetlenül attól, hogy menopauzás vagy sem, de a tét általában sokkal magasabb a nők számára. (Soha nem dohányzott, és soha nem is fog. És mi van önökkel.