4

Erősebb immunitás

Semmi sem aggasztja jobban a szülőt, mint látni, hogy gyermeke fertőző betegségek áldozatává válik. Szülőként mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyermekeink megkapják a megfelelő táplálkozási egyensúlyt, és erősebb immunrendszerrel nőjenek fel az ismeretlen fertőzések leküzdésére. Mégis néha a kísérlet, hogy megpróbál egy csomó dolgot hiányzik a legjobb, klinikailag jóváhagyott, és a legmegbízhatóbb egyablakos megoldás.

Minden új szülőt bombáznak egy teherautónyi információval, ami a gyermekük optimális növekedéséhez és erős immunrendszeréhez szükséges. Meg kell szoptatni egy erős alapot, védőoltások kell a legfontosabb, ha egyszer elkezd szilárd étel kell tartalmaznia gyümölcsök és zöldségek a napi étrend, hadd töltsön egy jó órát a nap a D-Vitamin, és miegymás. Ezek mind igazak és fontosak, így a megfelelő ütemben nőnek.

Az erősebb immunrendszerhez nélkülözhetetlen tápanyagok

1Néhány növekedési tápanyag, amely elengedhetetlen az erősebb immunrendszer számára. Szénhidrátok, fehérjék, zsírok: ezek a makroelemek és a növekvő gyermekeknek szükségük van erre a napi étkezésükben. A teljes élelmiszerek jó mennyiségű tápanyagot tartalmaznak. Vas és cink: megtalálható a zöld zöldségek, tenger gyümölcsei, rajma, bab, és más hüvelyesek fontosak, ha a gyermekek alultáplált vagy alacsony hemoglobin. D-Vitamin: Szabadtéri játék, illetve expozíció napfény szükséges a gyermekek számára, hogy a megfelelő mennyiségű D-Vitamin Most, hogy a vírus járvány, karantén, szabadtéri játékok, vagy nem lehetséges, de az étel, mint a gomba, napi bevitel tejet tud segíteni a D-Vitamin szintje.

Néha a gyerekek válogathatnak vagy unatkozhatnak a rendszeres ételekkel. Ebben az esetben, beleértve a táplálékkiegészítőket a gyermek étrendjében, a legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes táplálkozási igény napi két adagban teljesül-e.

Az influenza vagy a vírusos szezon alatt, sok társad megbetegszik, de néhányan még akkor is magasak lennének, ha otthonukban mindenki beteg az influenzával. Gondolkozott már azon, hogy néhány ember nagyon gyakran megbetegszik, mások hajlamosabbak a hideg vagy vírusfertőzés elkapására? Ez a test immunrendszeréről szól. Az immunrendszer a testünk első védelmi vonala a szervezetbe belépő idegen mikroorganizmus ellen. Erősebb az immunrendszere, kisebb lenne az esélye, hogy megbetegszik.

Az erős immunrendszer nem tesz legyőzhetetlenné

2De aztán megint, miután egy erős immunrendszer nem teszi meg legyőzhetetlen. Kevés változás a diéta és a rutin, akkor biztos lehet benne, hogy az immunrendszer elég erős ahhoz, hogy megvédje Önt a vírusfertőzés. Az alvás 8 óra séta a nap, hogy eszik egy kiegyensúlyozott étrend, a módja egyszerű, de tényleg hasznos lehet, ha követi. Kövesse őket, és tanúja legyen a változás a szervezet erejét a betegség elleni küzdelem. Csökkentse A Stressz Szintjét. A krónikus stressz elnyomja a szervezet immunválaszát a kortizol hormon felszabadításával. A kortizol gátolja a T-sejteket (egy specifikus fehérvérsejtet), hogy reprodukálják és jeleket fogadjanak a szervezetből.

A kortizol csökkenti az antitest szekréciós IgA-t is, amely a bél-és légutakat vonja be, amelyek az első védelmi vonalunk a kórokozók ellen. A stressz ellenőrzése érdekében gyakoroljon jógát, meditációt vagy mély légzést a rendszeres rutinban. Mérsékelje Az Alkoholfogyasztást. Számos kutatás kimutatta, hogy a túlzott alkoholfogyasztás bonyolult módon befolyásolhatja az immunrendszert és annak útját. A mérsékelt alkoholfogyasztás azonban hasznos lehet a szervezet általános egészségi állapotában.

Védő antitestek

3Győződjön Meg Róla, Hogy A-B-C-D-Es. Az a mondás, hogy” egy alma naponta távol tartja az orvost”, valójában igaz lehet, mivel a vitaminok fogyasztása növelheti az immunrendszert. Az a -, B6 -, C -, D-és E-Vitamin segíthet növelni az immunrendszer erejét. A C-Vitamin a legnagyobb emlékeztető az összes hiánya is okozhat számos betegség, beleértve a skorbut. Lehet kapni a C-Vitamin citrusfélék, mint a narancs, Grapefruit, spenót, eper. Multivitamin-kiegészítőket szedhet orvosától, azonban a természetes táplálékfelvétel a legjobb módja.

Próbálja Ki A Kolosztrumot. A kolosztrum a szoptató Emlősök első tejére utal. A szoptatás előnye az anyjától kapott védő antitestek bevitele. Ezek az antitestek segítenek harcolni az életed korai éveiben. Ezek az antitestek az oka annak, hogy a szoptatott gyermekek egészségesebbek, és kevésbé veszélyeztetik a hideg vagy allergia elkapását. Az első tej antitestjeit még felnőttkorban is felhasználhatjuk. Tehenekből, kecskékből és más emlősökből nyert por formájában ezeket az antitesteket vízzel, gyümölcslével és turmixokkal lehet összekeverni. Egyél Több Zöldséget.

A zöldségek, gyümölcsök, magvak és diófélék tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyek nélkülözhetetlenek az immunrendszerünk számára. A napi fogyasztás növeli az immunitást. Az egészséges máj, keresztesvirágú zöldségek, mint a kelkáposzta, brokkoli, káposzta kell venni a napi étrendben. Az egészséges máj biztosítja a szervezet természetes méregtelenítési folyamatát.